Opleidingen voor socioprofessionele integratie

Taallessen : Nederlands / Engels –

« Speak&Praat »

Wij stellen taallessen voor aan personen met een handicap of invaliderende chronische ziekte in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die Nederlands of Engels willen leren omdat tweetaligheid in de hoofdstad essentieel is.
Onze taallessen zijn aangepast en toegankelijk voor iedereen dankzij de aangepaste tools die we gebruiken en de specifieke benadering. Wij gebruiken de nieuwste informatietechnologieën met de meest geavanceerde software en een aangepaste transcriptie van de lesmodules.
Dankzij deze lessen zetten wij alle kansen langs de kant van dit publiek om hun plaats te vinden op de arbeidsmarkt.

 

Ondersteuning bij professionele opleiding « Access2Form »

 

Onze dienst « Access2Form » begeleidt de mensen met een handicap tijdens hun zoektocht naar een opleiding maar ook gedurende het hele leerproces. Wij zijn er om de structuren en de andere stagiaires te sensibiliseren voor de problematiek van mensen met een handicap.
Wij zorgen ervoor dat personen met een handicap die niet langer schoolplichtig zijn maar een prekwalificerende of kwalificerende beroepsopleiding erkend door de Belgische Staat willen volgen de nodige informatie krijgen om hun keuze te maken. Wij bezorgen hen ook individuele aangepaste psychopedagogische steun.
Access2Form bezorgt de nodige hulp om materiaal aan te schaffen en de personen met een handicap correct voor te bereiden op hu tewerkstelling.

Contacteer ons

T : +32 (0)2/427.75.42

F : +32 (0)2/427.75.15

VZW Le 3e Oeil
18 Staatsbladsstraat
1000 Brussel

info@3oeil.be

VZW Le 3e Œil – 18 Staatsbladsstraat – 1000 Brussel T : +32 (0)2/427.75.42

Privacy- en cookiebeleid

Skip to content